Historia

    Våren 2005, när jag stod på trappan vid Kungsportsbron, för att ta bilder till den allra första hemsidan, vågade jag inte drömma om att mitt företag skulle finnas kvar tretton år senare.    
   Där och då fanns bara nuet och en tydlig affärsplan med målet att genom kunskap och nätverk göra kvalitativa, transparenta och prisvärda rekryteringsuppdrag som bidrog till framgång för både kunder och kandidater.

   Vår första kund Midroc Construction hjälpte oss bygga den basen och så har det fortsatt med en härlig mix av trogna uppdragsgivare. Ibland gör vi en rekrytering i taget, ibland fler. Enskilt störst är fortfarande uppdraget vid Intersport Sveriges flytt.

    Namnet - SPIRA - att skjuta skott, höja sig och grönska - namnet på bolaget kändes självklart.

    Vi började tidigt kommunicera genom Newsletter med aktuella nyheter, personliga reflektioner och där vi haft glädjen att intervjua många kända namn som Linda Skugge, Olof Röhlander, Therese Albrechtsson, Peter Öhrn, Annica Dahlström, Esayas Isaak, Katarina Ahltin, Kia Cohn-Linde, Christian Wass, Charlotte Brandin mfl. Våren 2016 startade jag istället en blogg på LinkedIn som lett till tiotusentals nya kontakter och affärsmöjligheter.

   Under det nya namnet Spira Group AB fortsätter vi att få individer och företag att spira.

                                                Med värme, Susanne Hydén