Manusarbete

Att jobba med text är både spännande och utmanande. Genom åren har jag gjort det genom artiklar, intervjuer, utbildningsmaterial, newsletter, pressreleaser, radiomanus och förstås hundra eller tusentals kandidatpresentationer. Gemensamt för allt detta har varit förmågan att kombinera ett välskrivet, bra innehåll med en förmåga att det ska bli begripligt för mottagaren.

Genom åren har jag hjälpt otaliga vänner och affärsbekanta med språklig spänst och innehåll. 2020 blev jag mer formellt tillfrågad av Caroline Engvall att läsa ett råmanus och det har blivit till ett fint och ömsesidigt samarbete. Inte minst är jag stolt över att vara en del i "Team Nollan".


2021 beslutade jag mig för att erbjuda mina tjänster till förlag, författare, företag och aspirerande skribenter med både manusgranskning, granskningar av utredningar, skapande av content samt spökskrivande.

 

Vill du ha hjälp? Kontakta mig via hyden @ spirar.se eller sociala media för en offert. Är det granskning ser jag gärna över ett textprov på max 1000 ord och ger gratis feedback i mån av tid. Så ser vi om vi kommer att trivas med att samarbeta.
 

REKOMMENDATION
Härmed vill jag ge mina varmaste rekommendationer om Susanne Hydén som granskande läsare och skönlitterära manus. Jag har ett flertal gånger haft förmånen att få Susannes skarpa blick på mina råmanus och vare gång har hon kommit med ovärderliga synpunkter, både vad gäller story, karaktärer, scener och språk.
Caroline Engvall,
författare
Grundare av Författarakademin, Årets Mama, Elise Lindqvist-pristagar mm.